Per Ivar Winnæss, som er initiativtager bak Profetisk TV, har lang erfaring med kristen TV. Han var i perioden 2002 – 2004 med å bygge opp den kristne TV kanalen TV Visjon Norge og hadde stillingene kringkastingssjef og markedsansvarlig. I begynnelsen sendte de lokalt, men fra mars 2003 begynte de med sendinger over satellitt.

Gjennom denne pionertiden fikk Per Ivar  også erfaringer som programleder for Studio direkte, et to timers direkte innringningsprogram, hvor han ledet dette hver tirsdag i nesten to år. Videre produserte han både Brølende lam TV programmer i tre år hvor profetisk forkynnelse, undervisning og forbønn var sentrale deler i programmet. Disse programmene ble sendt i reprise frem til 2010.

De siste 5 årene har fokuset vært å bygge opp tjenesten lokalt med utrustningssenteret 24/7 og etablere menigheten 24/7.  For et år siden begynte vi på nytt å reise rundt og arrangere distriktsseminarer og profetiske og apostoliske konferanser.

 «Jeg har hatt på hjertet å fortsette å lage kristne TV programmer med klar og tydelig forkynnelse, og har forsøkt å legge dette vekk flere ganger,» forteller Per Ivar. «Men under en bønn og fastehelg i høst, ble det så klart og tydelig for meg at nå er tiden inne til å satse på nytt.»

Vi er nå i en fase hvor vi ser etter egnede lokaler for studio, eventuelt vurderer en enkel ombygging av våre møtelokaler. Vi henter inn tilbud fra leverandører av det tekniske utstyret, og vurderer hva vi trenger av teknisk utrustning. Samtidig søker vi etter partnere som vil stå med oss og finansiere den daglige driften med et månedlig beløp.